Samen kunnen we het in Cuijk

CUIJK - Zondag 26 april om 11.00 uur gaan ze van start met in kleine groepjes een rondgang door Cuijk te maken. Afgelopen week is een groep aangemelde vrijwilligers (al meer dan 200!!!) spontaan in Cuijk opgestaan die als doelstelling hebben om mensen die het nu goed kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken.

Samen kunnen we het in Cuijk, Een van die initiatiefnemers is Hanneke Toenders-Bekkers: “Inmiddels hebben we voor Padbroek, de Valuwe, Cuijk centrum en de Heeswijkse Kampen een werkgroep die initiatieven ontwikkelen. Daarbij kun je denken aan het sturen van kaartjes en het samenstellen van kleinigheidjes tot het laten maken van knutselwerkjes. Vanzelfsprekend zijn mede we afhankelijk van sponsoren.”

: Dus heeft u iets aan te bieden in de vorm van bv bloemen, kaartjes of wat voor een kleinigheidje dan ook, of wilt u dit project steunen met een financiële bijdrage dan horen we dit graag. We hebben al veel personen in kaart gebracht maar we willen niemand vergeten. We zoeken met name ouderen die nog zelfstandig thuis wonen.”

Via een bericht kunt u iemand aanmelden die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken. Mail: esther_kersten@live.nl of telefonisch 06-33179048