Alpe du Fest op 16 mei in Kansas

CUIJK - Op zaterdag 16 mei wordt in De Kansas het Alpe du Fest georganiseerd. Een muziek benefiet event voor en door Cuijk waarvan de opbrengsten gaan naar Alpe d’HuZes om geld op te halen voor kankeronderzoek.

Die dag zullen ongeveer verschillende 15 DJ’s en vele bands, zangers en zangeressen in de 4 verschillende zalen van De Kansas te bewonderen zijn. Ook is de finale van het Eurovisie songfestival ‘s avonds op groot scherm te volgen en is er een karaoke set geregeld waar iedereen zelf kan gaan zingen!

Omdat alle muzikanten belangeloos optreden (waarvoor enorm bedankt) gaat al het entreegeld en dankzij De Kansas ook nog eens € 0,50 per consumptie naar Alpe d’HuZes.

Er zijn drie soorten entree tickets beschikbaar. Kom je alleen ’s middags tussen 15:00 uur en 21:00 uur, dan betaal je 9 euro entree, kom je alleen ‘s avonds tussen 21:00 uur en 03:00 uur betaal je ook 9 euro. En er is ook een passe partout beschikbaar voor het hele evenement voor 16 euro.

De komende weken gaan we alle artiesten en overige sponsoren aankondigen. Je kunt ons ook volgen op Facebook onder de event naam Alpe du Fest. Daar vind je ook de link om online je tickets te bestellen.

Kun je niet komen, maar wil je wel je bijdrage leveren? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl (de website van Alpe d’HuZes) zoek op ‘Team SBMC goes Alpe d’HuZes’ en doneer de euro’s die je kunt missen!