’t Zusje overgenomen door vader en zoon Raadgever

CUIJK - ’t Zusje Cuijk, nog betere kwaliteit en service. Per 1 januari is ’t Zusje Cuijk overgenomen door vader Guus en zoon Nick Raadgever.

“We waren al vanaf 1 januari 2019 actief bij ’t Zusje Apeldoorn en zijn nu in Cuijk begonnen. Mooi is dat we vorig jaar van de zevenentwintig vestigingen van ’t Zusje met de vestiging Apeldoorn bij de verkiezing beste Zusje van ’t jaar derde zijn geworden. Daar zijn we supertrots op. We gaan ook hier in Cuijk de zaak naar een hoger level tillen. Nog betere kwaliteit en nog betere service .“

’t Zusje heeft bij gasten een erg goed aanslaand concept: “Het is bij ons avondvullend bourgondisch genieten onder het genot van een drankje. We hebben een kaart met hele lekkere hapjes en een vaste prijs van 30,80 exclusief de drankjes. Mocht je iets te vieren hebben voor jong en oud dan kunnen je bij ons terecht. Een jubileum, een verjaardag. We hebben hier in Cuijk een capaciteit voor 135 gasten. De gezelligheid die men van ’t Zusje kent blijft ook bij ons hetzelfde. We hebben onlangs een nieuwe chef-kok aangenomen die ons concept van a tot z prima kent. Met een leuk team kunnen we ook hier in Cuijk onze gasten verwelkomen.”

In de week van 9 t/m 15 maart is de Week zonder Vlees: “Wij doen hier in Cuijk ook mee met alle Zusjesvestigingen. Daarbij hebben we die week een speciaal ontwikkelde tapaskaart die geheel uit vegetarische gerechten bestaat. We hebben mogen voorproeven: heel, heel erg lekker.”

’t Zusje Cuijk. Reserveren kan via website www.zusje.nl of telefonisch ’t Zusje Cuijk 0485-724999. Openingstijden: alle dagen van de week van 17.30 tot 23.00 uur en op zon- en feestdagen van 17.00 tot 23.00 uur.