Mindfulness en Verlies bijeenkomsten

SINT AGATHA - In maart wordt er gestart met de bijeenkomsten van Mindfulness en Verlies. Deze groep staat in het teken van rouw rond het verlies van partner of kind. Juist wanneer het verdriet groot is zet het zich vaak vast in het lichaam.

Het verdriet wordt dan een soort blokkade in het lichaam waardoor alles nog moeilijker wordt. Mindfulness leert je, ondanks het verlies, het denken en piekeren, tot rust te brengen. De 5 bijeenkomsten hebben steeds een nieuw aandachtspunt zoals: Aandacht voor je eigen leven, Aandacht voor je lichaam, Aandacht voor het verlies, Aandacht voor Nu, Aandacht voor een nieuw perspectief.

Mindfulness coach/Rouwbegeleidster is Pluis van der Ven-Leopold. Mensen die zich willen aanmelden altijd contact opnemen met Pluis van der Ven. Start:12 maart, 26 maart, 9,23 en 30 april

Tijd: donderdagochtend: 9.30-11.30 uur. Plaats: La Tertulia, Hantert 6 ,St. Agatha. Kosten 130 euro, bij start te voldoen.

Advies: makkelijke kleding In verband met de oefeningen. Indien gewenst kan men een folder aanvragen via het onderstaande mailadres. Mail: minnekruid@planet.nl. Website: www.mindfulnesscuijk.nl. Telefoon: 0485-314979 (na 17.00 uur).