Samen maken we ’t verschil!

CUIJK - Samen maak je ’t verschil. Dat nemen we bij Coop wel heel letterlijk. Want als je gelooft in de kracht van ‘samen’, zet je je voor elkaar in. Dat doen we voor onze klanten, maar ook voor de straat of de hele buurt. Als coöperatie staat Coop immers dicht bij haar klanten.

Met ruim 300 winkels, is Coop altijd bij je in de buurt. Zo ook in Cuijk. Omdat wij écht geloven in de kracht van ‘samen’ en ons betrokken voelen met de buurt, hebben we lokale statiegeldacties in het leven geroepen. Hiermee sparen onze klanten samen voor een (goed) doel in de buurt. Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag! Ken je een lokaal initiatief dat een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld het aan: www.coop.nl/statiegeld.

Ben je liefhebber van een prachtig gedekte tafel? Met onze nieuwe spaaractie spaar je voor het stijlvolle servies van Keltum. Bij iedere 5 euro aan boodschappen ontvang je, tot 12 april, een spaarzegel. Bovendien kun je iedere week een bestekset, t.w.v. €999,- winnen! Maak een foto van jouw gedecoreerde tafel of mooi opgemaakt gerecht. Post deze op Instagram of Facebook en gebruik @coopsupermarkt en #coopkeltumwinactie.

Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop. Als coöperatie is Coop immers van én voor iedereen. Ook bij Coop Cuijk staat het vertrouwde team elke dag voor je klaar. Om je te verrassen met écht lekkere producten. Naast de reguliere folderaanbiedingen, bieden we extra scherpe week- en dagaanbiedingen. Als coöperatie zijn we namelijk niet uit op ’t eigen voordeel, maar vooral op dat van onze klanten. En dat doen we sámen. Daarom betrekken we onze klanten bij ons beleid en luisteren we naar hun mening. Want samen maak je ’t verschil.

Blijf op de hoogte van de actuele aanbiedingen en diverse winacties via onze facebookpagina! Kom je bij ons boodschappen doen? Dan parkeer je de eerste twee uur gratis in de parkeergarage. We zijn je graag van dienst bij Coop Cuijk!