Megaoptocht carnavalsdinsdag

HAPS - 66 Jaar carnaval in Haps word op carnavalsdinsdag gevierd met een megagrote optocht. Een geselecteerd aantal wagenbouwers uit de verre regio zullen met hun praalwagens naar Haps afreizen om de carnaval met een groot feest af te sluiten.

Ondanks dat er steeds meer regels en wetten komen is het in Haps toch weer gelukt om een Mega optocht te organiseren, mede door de vele vrijwilligers met het hart op de goede plaats.

We zijn nog steeds op zoek mensen die ons willen helpen alles vlotjes te laten verlopen. Voel je je aangesproken neem dan contact op met optocht@dezelkant.nl.

Om 13.00 uur zal de optocht starten en Haps doen veranderen in Disney achtige taferelen met praalwagen en feestelijk uitgedoste dansende deelnemers. Alle wagens zullen worden beoordeeld in verschillende categorieën door heuse vakjury. Na de optocht wordt het feest doorgezet in de sporthal die weer is omgetoverd tot een feest tempel.

Rond de klok van 18.30 zal hier de prijsuitreiking plaatsvinden waar ruim 2500 euro word verdeeld

onder de beste creaties. Na de prijsuitreiking zal het feest doordenderen in de feesttempel

Namens CV De Zelkant nodigen wij iedereen uit om deze stoet van praalwagens te komen bekijken op Carnavals dinsdag in Haps.

Meer informatie op: www.dezelfkant.nl