Digitale Ondersteuning Senioren

CUIJK - DOS (Digitale Ondersteuning Senioren) in Cuijk organiseert in samenwerking met Biblioplus weer een themamiddag in MFA de Valuwe. Stond vorig jaar e-health en veilig internetten op het programma, dit jaar is gekozen voor het thema “Digitale Vrijetijdsbesteding”.

Veel senioren zijn op allerlei gebied actief. Het maakt gelukkig wat te doen voor jezelf of anderen en het geeft inhoud aan je leven ook op latere leeftijd. Ook op het gebied van vrijetijdsbesteding komt internet om de hoek kijken. Elke dag ontdek je bijna weer nieuwe mogelijkheden. Hoe blijf je bij en welke keuze maak je uit alles wat er op het world wide web aangeboden wordt.

Neem de tijd om nieuwe terreinen te verkennen en ontdek de onbeperkte mogelijkheden van internet. Tijdens deze bijeenkomst wordt getoond wat er zoal mogelijk is op het gebied van reizen, fotografie, shoppen en lezen. Je zou eens 10 jaar terug moeten kijken om te zien hoe onze wereld op deze gebieden veranderd is. We hebben er veel gemak en plezier van , maar de gevolgen zijn ook niet altijd leuk. Wat te denken van de alsmaar leger wordende winkelstraten.    

We gaan met elkaar in discussie om te horen wat we al doen, waar we veel plezier aan beleven en waar we vraagtekens hebben over veiligheid en toepasbaarheid. Deze middag is uitermate geschikt voor senioren die al vaak internet gebruiken, maar ook voor hen die er meer gebruik van zouden willen maken.

DOS in Cuijk en Biblioplus willen graag senioren van dienst zijn om internet nog toegankelijker te maken en er meer plezier aan te beleven. Datum: woensdag 22 januari 2020. Locatie: wijkcentrum MFA de Valuwe te Cuijk waar om 14.00 uur gestart wordt met de themamiddag “Digitale Vrijetijdsbesteding”. Inloop vanaf 13.30 uur.

Iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname kost 5 euro per persoon voor koffie/thee en zaalhuur. DOS en Biblioplus zien u graag komen.