Verbeter je voetbaltalent

BEERS/VIANEN - Deze maand maart krijgen de jeugdvoetballertjes van HBV Beers en Vianen Vooruit extra trainingen op een aantal zaterdagen van de trainers van WeLoveVoetbal. Een organisatie die voetballertjes vooral plezier en alle andere aspecten van het voetbal bijbrengt.

Jeffrey Leiwakabessy (oud-NEC-speler) en Marinho Letemahulu (oud-zaalvoetbalinternational) van WeLoveVoetbal zijn de oprichters van de voetbalschool. Marinho is degene die de trainingen geeft samen met andere profspelers (Joël Roeffen (VVV/Helmond Sport).

Marinho: “Jeffrey heeft het op dit moment erg druk met de NEC-jeugd en zijn andere club OSC, dus hij geeft voorlopig geen trainingen meer. We hebben prima vervangers. We zijn nu 5 jaar bezig en het loopt als een trein. Wij denken dat een jonge voetballer net zoveel van voetbal houdt, als wij. Waarschijnlijk trainen ze al bij een voetbalclub, of vinden ze het nog heerlijk om op straat te voetballen. Sommige spelertjes vinden dat niet genoeg en willen vaker trainen en op sommige skills zich verbeteren. Zij zijn dan bij ons aan het goede adres.”

Trainen in groepssessies, individueel of in duo, tijdens een kidsparty, via je club of door thuis (extra) te trainen. Voor de allerjongsten (4 en 5 jarigen) komen er vanaf mei Bambinotrainingen.

“Ook starten we volgende maand met Elitetrainingen voor wanneer je (bijna) bij een BVO (Betaald Voetbal Organisatie) voetbalt. Er stromen al talenten door naar PSV, NEC, Vitesse en VVV Venlo. Maar laat het duidelijk zijn dat onze trainingen voor alle jeugdvoetballertjes zijn die zich willen verbeteren.”

Er worden op dit moment trainingen gehouden op de locatie van SIOL in Cuijk (vrijdagavond) en Eendracht’30 in Mook (zondagmorgen). Ook bij vv Gassel wordt er weer opgestart: “We gaan samen met de spelers aan de slag om binnen sessies van zes of acht wekelijkse trainingen het leren voetballen verder te ontwikkelen. We luisteren naar wat de speler wilt verbeteren en dat verwerken we in de trainingen. Met hun enthousiasme en motivatie, kunnen ze daarbij samen plezier maken: iets dat we erg belangrijk vinden willen we samen iets bereiken. We delen de aangemelde spelers in met trainingsgenootjes van hetzelfde en van ander niveau, zodat we iedereen kunnen uitdagen om ook van elkaar te leren. Onze pijlers zijn: Techniek, Ontwikkeling, Vertrouwen, Plezier, Passie en Lef!”

Op de woensdagavonden staat WeLoveVoetbal ook op de velden van SIOL om trainingen te geven met de SIOL-trainers aan de o7 t/m o9. Meer info of aanmelden voor de lopende groepssessies, voor de aankomende Bambino-, of Elitetrainingen is mogelijk via www.welovevoetbal.nl

29-03-2021