Online informatieavonden en open dagen Metameer

STEVENSBEEK/BOXMEER - Op afstand een school kiezen; niet eerst even sfeer proeven en door een schoolgebouw rondlopen. Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk ouders of verzorgers en groep 7 en 8 op Metameer welkom te heten. Metameer draait de rollen gewoon om: Metameer komt online naar u toe. Kijk op Metameer.nl en meld u aan voor de informatieavonden.

Informatieavonden

De online informatieavonden van Metameer jenaplan Boxmeer zijn op maandag 25 januari en dinsdag 26 januari. Op donderdag 28 januari is de informatieavond over Metameer Stevensbeek. Tijdens deze avonden kunnen ouders/verzorgers van groep 7 en 8 vragen stellen aan docenten, leerlingen en ouders. Inschrijven kan via www.metameer.nl.

Wat staat mijn kind straks te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste jaar eruit in de brugklas? De overstap van basisschool naar de middelbare school roept allerlei vragen op bij ouders/verzorgers. Metameer beantwoordt deze graag. Ouder(s)/verzorger(s) krijgen onder andere informatie over alle instroommogelijkheden in de brugklas. In Stevensbeek kan hun kind kiezen voor de brugklas tweetalig havo/vwo, havo/vwo, mavo/havo en vmbo. De locatie in Boxmeer biedt jenaplanonderwijs aan op vmbo, havo, vwo en tweetalig vmbo, vmbo-t/havo en havo/vwo.

Open dagen

De open dag van Metameer jenaplan Boxmeer is op vrijdag 5 februari. Metameer Stevensbeek heeft open dag op vrijdag 26 februari. Eind januari vinden groep 7 en 8 op Metameer.nl wat ze kunnen verwachten als brugklasleerling.

15-01-2021