Brandweer Cuijk is op zoek naar versterking

CUIJK - Altijd al eens zitten denken om bij de brandweer te gaan, maar is het er nog nooit van gekomen...? Dan is nu de kans. Brandweer post Cuijk is op zoek naar nieuwe mensen.

Ben jij sportief, daadkrachtig, enthousiast en een deel van de dag beschikbaar dan ben je welkom om eens het gesprek aan te gaan met één van onze brandweermannen/vrouw. Ook als je twijfel hebt, trek de stoute schoenen aan en kom eens langs.

“Onze Postcommandant Marc Driessen staat je graag te woord. Hij kan als geen ander vertellen wat het brandweervak inhoud.”

Brandweer post Cuijk is een jonge, goed gemotiveerde en vooral een gezellige club mensen die klaar staan voor de burgers van Cuijk en omstreken. Als dit jou aanspreekt neem dan contact op met onderstaand adres! Postcommandant Marc Driessen, m.driessen@brwbn.nl

Zoals je wellicht al gezien hebt op sociale media zijn de brandweermannen/vrouwen van post Cuijk begonnen met de werving met behulp van en flyer.. Is de stap naar de postcommandant te groot? benader de brandweermensen gewoon online. Ook dan wordt er wel contact met je gezocht!

Dus twijfel niet en neem contact op! We staan voor je klaar.... Altijd!

06-01-2021